Osmangazi’ye modern pazar yerleri

Osmangazi Belediyesi, ilçeye kazandırdığı modern pazar yerlerine bir yenisini daha ekliyor. Yunuseli Mahallesi’nde yapımına başlanan kapalı pazar yeri aynı zamanda bölgenin otopark ihtiyacını da karşılayacak. 

Osmangazi’ye modern pazar yerleri

İlçedeki pazar yerlerini kapalı ve modern hale getirmek için çalışmalarını sürdüren Osmangazi Belediyesi, Bursa’nın yeni gelişim bölgelerinden Yunuseli Mahallesi’nde kurulacak kapalı pazar alanı için çalışmalara başladı.

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Akyıldız Caddesi’nde temel kazıları devam eden kapalı pazar alanındaki çalışmaları yerinde inceledi.

Şehrin ahengini bozan, trafiği aksatan pazar yerlerinin yerine modern pazar alanları inşa ettiklerini belirten Başkan Dündar, “İlçemizin her köşesine yeni pazar alanları kazandırıyoruz. Yunuseli ve Güneştepe bölgelerimiz hızlı yapılaşmanın olduğu yerleşim yerlerimiz. Bu bölgedeki alt yapı çalışmaları ve sosyal donatı alanları belediyemiz tarafından hızlı bir şekilde inşa ediliyor. Akyıldız bölgesinde hem Yunuseli hem de Güneştepe’de yaşayan vatandaşlarımıza hizmet edecek modern bir pazar alanı inşa ediyoruz. Temel kazı çalışmaları devam ediyor. 3 bin metrekarelik bir alan üzerinde kapalı bir otopark olacak ve üstü otopark olarak kullanılacak. Bu bölgenin büyük bir ihtiyacını karşılayacak. İnşaat çalışmalarını en kısa sürede tamamlayıp hizmete açacağız” dedi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X