Otobüs ateşe verildi: 7 ölü, 22 yaralı

Bangladeş’te hükümet karşıtı protestocuların yolcu otobüsünü ateşe vermesi sonucu 7 kişi yaşamını yitirirken 22 kişi de yaralandı.

Otobüs ateşe verildi: 7 ölü, 22 yaralı

Bangladeş’in Chuddogram bölgesinde hükümeti protesto eden bir grubun otobüsü ataşe verdi. Olaylar sırasında 7 kişinin yaşamını yitirdiği 7 kişinin ise yaralandığı ifade edilirken protesto gösterilerinin ana muhalefet partisi lideri Khaleda Zia öncülüğünde gerçekleştirildiği ifade edildi.

Bölge polisi Tuttul Chakrabarty tarafından yapılan açıklamada, 7 yolcunun ataşe verilen otobüste patlama meydana gelmesi sonucunda yanarak can verdiği yaralanan yolcuların ise durumunun kritik olduğu ifade edildi. Açıklamada, yanmaya başlayan otobüsün camlarından atlayarak kaçmaya çalışan 15 kişinin ise hafif şekilde yaralandığı kaydedildi. Olayla ilgili soruşturmanın başlatıldığı kaydedilirken kimsenin tutuklanmadığı ifade edildi.

Öte yandan, başkent Dakka’da hareket halinde olan bir trende meydana gelen patlamada ise 4 kişinin yaralandığı bildirildi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X