Otomatik dümenleme sistemli yerli traktör

TürkTraktör Genel Müdürü Aykut Özüner, Türkiye’nin otomatik dümenleme sistemine sahip ilk yerli üretim traktörlerini, 8-12 Ekim tarihlerinde gerçekleştirilecek Bursa Tarım Fuarı’nda ziyaretçilerin beğenisine sunacaklarını söyledi.

Otomatik dümenleme sistemli yerli traktör

AYŞEGÜL GÜRAL AKTÜRK

Özüner, önceki akşam Divan Bursa Hotel’de düzenlenen basın toplantısında firmanın tarım fuarında sergileyeceği ürünler ile ilgili bilgi verdi. New Holland ve Case IH markalarıyla hizmet veren TürkTraktör’ün çiftçinin ihtiyacına ve modern tarıma yönelik yatırımlarını sürdürdüğünü belirten Özüner, ‘’Bu yılın başından beri gerek mekanizasyon ve akıllı tarım uygulamaları gerekse de kampanyalarla çiftçimizin yanında olduğumuzu gösterdik. Bursa gibi verimli topraklara sahip büyük bir tarım kentinde bizi yeniliklere çok açık bir çiftçi profili karşılıyor. Bu nedenle Türkiye’nin otomatik dümenleme sistemine sahip ilk yerli üretim traktörlerini ilk kez bu fuarda ziyaretçilerin beğenisine sunmaktan mutluluk duyacağız” dedi. 

VERİMİN ANAHTARI OLACAK

Söz konusu aracın Ar-Ge çalışmalarının ve üretiminin Türkiye’de gerçekleştiğini ifade eden Özüner, ‘’New Holland MasterDrive ve Case IH ProGuide modellerimizle bu son teknolojiyi her kesimden çiftçinin erişebileceği uygun bir fiyatla piyasaya sunuyoruz. Fabrika çıkışlı bir özellik olarak sunulan otomatik dümenleme sistemi verimin anahtarı olacak. Tarımsal faaliyetlerde kullanılan tohum, ilaç ve gübreden yakıta kadar tarımsal girdilerin gerektiği kadar kullanılmasını ve toplam maliyetin düşürülmesini sağlayacak” diye konuştu. Özüner, New Holland TTJ serisinin 5’inci yılına özel olarak 150 adet sınırlı üretimi yapılan TTJunior modelini de sergileyecekleri fuarda, farklı ihtiyaçlara yönelik çeşitli indirim ve faiz kampanyaları yapacaklarını söyledi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X