Otomobil fiyatına satıldı

Bursa`da, Kurban Bayramı öncesi oluşturulan pazara Muş`tan getirilen 1 ton 560 kilogram ağırlığındaki boğa, 15 bin 200 liraya satıldı.

Otomobil fiyatına satıldı
Muş’un Korkut ilçesi Yürekli köyünde yaşayan Mehmet Bulut, beslediği kurbanlıkları, satmak amacıyla Bursa’ya getirdi.
 
Bulut’un, Osmangazi ilçesi Yunuseli Mahallesi’nde kurulan pazarda satışa çıkardığı hayvanlardan en fazla ilgiyi, “Kral” adını verdiği boğa gördü. Bazı kişiler, bu kurbanlıkla fotoğraf çektirdi.
 
Üzerine “Kral benim” yazılan ve 15 bin 200 liraya satılan 1 ton 560 kilogramlık boğaya, bayramın birinci günü sabahına kadar Bulut tarafından bakılacak.
 
Mehmet Bulut, AA muhabirine yaptığı açıklamada, özenle baktığı hayvanları, her sene Kurban Bayramı öncesi satışa sunduğunu söyledi.
 
Bursa’ya bu yıl getirdiği 25 kurbanlıktan 23’ünü sattığını dile getiren Bulut, “Türkiye’nin en birinci hayvanı burada. Kral’ı köyümüzde, yaylada otlatarak yetiştirdik. Sağlıklı olması için her şeyini dört dörtlük yaptık. Benim boyum 1,87 metre, Kral’ın boyu ise Kral’ın boyu ise 1,80 metre. Yani benden 7 santimetre kısa” diye konuştu.
 
Bulut, kalan iki hayvanını satınca onları sahiplerine teslim etmek için bayramı beklemeye başlayacağını sözlerine ekledi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X