Otomobil TIR’a arkadan çarptı: 3 ölü, 2 yaralı

Ankara’da otomobilin TIR’a arkadan çarptığı kazada Sibel ve Şener Uzun çifti ile bir çocukları hayatını kaybetti. Otomobilde bulunan 2 kişi ise yaralandı.

Otomobil TIR’a arkadan çarptı: 3 ölü, 2 yaralı

Öğleden sonra Kahramankazan ilçesi Anadolu Otoyolu İstanbul-Ankara istikametinde meydana gelen kazada, Sibel Uzun yönetimindeki otomobil, aynı istikametteki H.D.’nin kullandığı TIR’a arkadan çarptı.

Kazayı görenlerin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda sağlık, polis ve itfaiye ekibi sevk edildi.

Anne, Baba ve çocuk hayatını kaybetti

Kazanın şiddetiyle aracın ön tarafında sıkışan Sibel ve eşi Şener Uzun, itfaiye ekiplerinin çalışmaları sonucu otomobilden çıkarıldı. Ekipler, Sibel Uzun ile Şener Uzun’un olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi.

Çiftin kazada yaralanan çocukları O.U, B.U. ve Sibel Uzun’un arkadaşı G.G. yaralı olarak hastaneye kaldırıldı. Çiftin yaralı çocuklarından biri hastanede hayatını kaybetti.

Öte yandan kazada hayatını kaybeden Sibel Uzun’un ve yaralanan G.G.’nin İstanbul Arnavutköy Devlet Hastanesi’nde sağlık çalışanı olarak görev yaptığı öğrenildi.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

DHA

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X