Otomobilin çarptığı çocuk hayatını kaybetti

Bursa Orhangazi’de annesinin elini bırakarak yola fırlayan ve bir otomobilin çarptığı çocuk kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Otomobilin çarptığı çocuk hayatını kaybetti

Kaza, saat 19.00 sıralarında Bursa-Yalova karayolu, Orhangazi şehir içi geçişinde meydana geldi. Alınan bilgilere göre, Muradiye Mahallesi’nde Nilgün Çakan 6 yaşındaki oğlu Harun Reşif Çakan ile teyzesine gitmek için yola çıktı.

Ana yol Turist Yolu üzerinde karşıdan karşıya geçmek isterken küçük çocuk annesinin elini bırakarak aniden yola fırladı. Bu esnada ana yolda Yalova istikametine seyir halinde olan Alican A. idaresindeki 16 VV 906 plakalı otomobil çocuğa çarptı.

Annesinin gözleri önünde arabanın çarpması ile savrulan Harun Reşif ağır yaralandı. Ağır yaralanan Harun Reşit Çakan’a ilk müdahaleyi ana yoldan geçmekte olan bir bayan doktor yaptı. Daha sonra olay yerine gelen 112 Acil Servis Ambulansındaki doktorlar, kalbi duran minik Harun Reşit’e müdahale ederek kalbinin çalışmasını sağladı. Ambulansla Orhangazi Devlet hastanesine kaldırılan Harun Reşif Çakan buradaki müdahalenin ardından Bursa Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine sevk edildi. Küçük çocuk burada yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X