Oyunculuğa layık olmaya çalışıyorum

Usta sanatçı Menderes Samancılar, Bursa ziyaretinde yaptığı açıklamada tek kaygısının mesleğinin hakkını verebilmek olduğunu söyledi.

Oyunculuğa layık olmaya çalışıyorum

Serhat Hallaç

EKRANDA OLMAMAK ÖNEMLİ DEĞİL

Şu sıralar ‘Kürk Mantolu Madonna’ oyunu ile sahneye çıkan Menderes Samancılar, Bursa ziyaretinde hakkında merak edilen sorulara cevap verdi. Sinemada var olmaktan keyif aldığını dile getiren Samancılar, ‘Dizilerde 
çalışmıyor olmam bana kaygı vermiyor.

Bizim dünyamız sinema. Tiyatro zaten hayatımızın bir parçası. Benim derdim mesleğime layık olmak. Kalbimiz, beynimiz, elimiz var. Oynarız, yazarız, çizeriz. Halkımızın gönlünde akan nehirde olmak bize yetiyor’ dedi. 

BEĞENMEME ÖZGÜRLÜĞÜNE SAHİBİM

Beğenmediği projeleri reddettiğini söyleyen Menderes Samancılar, bunu ego sonucu değil, seçme özgürlüğünden dolayı yaptığını belirtti.

Usta sanatçı, ‘Herkesle uyumlu çalışıyorum. Ama beğenmediğim işlerde oynamıyorum. Bazen yönetmeni beğenmezsin, bazen oyuncuyu. Beğenmeme özgürlüğün var’ dedi.

Genç meslektaşları hakkında ise yorum yapmaktan kaçınan Samancılar, ‘Bugün beğenmediğim bir oyuncu yarın dünya starı olarak çıkabilir karşına’ diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X