Oyunculuk layığıyla yapana zor

Başrolünü Burak Tozkoparan’la paylaştığı ‘Sesinde Aşk Var’ filminin Bursa galası için Zafer Plaza’ya gelen güzel oyuncu ve şarkıcı Hayal Köseoğlu, Olay Çekirge’ye özel açıklamalarda bulundu.

Oyunculuk layığıyla yapana zor

Oyunculuğun zor bir meslek olduğunu düşünen Hayal Köseoğlu, ‘Bu işi hakkını vererek yaptığın zaman senden çok şey kopartıyor’ diyor.

BU ROLÜ İSTİYORDUM

Müzik tutkusuyla hayatın zorlu şartları arasında sıkışıp kalan lise öğrencisi genç bir kızın hikayesini konu alan ‘Sesinde Aşk Var’ filminin Bursa galası dün Zafer Plaza’da gerçekleşti. Seyircisiyle buluştuğu gala sonrası Olay Çekirge’ye özel açıklamalar yapan başrol oyuncusu Hayal Köseoğlu, ‘Şarkı da söyleyebileceğim böyle bir rolü çok istiyordum. Senaryo ilk geldiğinde 26 yaşında biri olarak lise öğrencisini canlandırabilirmiyim diye endişe ettim. Ama rolün hakkını verdiğimi düşünüyorum’ dedi. 

Diğer yandan müzik çalışmalarına da devam eden Hayal Köseoğlu çok yakında yeni dizisi ve şarkılarıyla sevenleriyle buluşacak.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X