Özbekistan ile ilk kez

Ay yıldızlılar, Fransa ve İzlanda maçları öncesi ikinci hazırlık maçını bugün yapacak.

Özbekistan ile ilk kez

A Milli Futbol Takımı, hazırlık maçta bugün Özbekistan ile Alanya’da karşı karşıya gelecek. Alanya Bahçeşehir Okulları Stadı’nda oynanacak mücadele saat 21.00’de başlayacak ve TRT Spor’dan naklen yayınlanacak. Mücadelede, Sırbistan Futbol Federasyonundan Srdjan Jovanovic düdük çalacak. Jovanovic’in yardımcılıklarını Uros Stojkovic ve Milan Mihajlovic yapacak. Öte yandan Özbekistan müsabakası öncesinde Ozan Kabak ve Cenk Tosun, sakatlıkları nedeniyle aday kadrodan çıkarılmıştı. 

Hocası tanıdık

A Milli Futbol Takımı, Özbekistan ile tarihindeki ilk maçını çıkacak. Ay-yıldızlı ekibin daha önce karşılaşmadığı Özbekistan’ın teknik direktörlük koltuğunda, bir dönem Orduspor’u da çalıştıran Arjantinli teknik adam Hector Cuper oturuyor. Öte yandan ay-yıldızlı ekip, Alanya’da ilk kez bir milli maça çıkacak. Milli takım, Yunanistan ile Antalya’da oynadığı hazırlık maçını 2-1 kazanmıştı. Ay-yıldızlı ekip, 2020 Avrupa Şampiyonası Elemeleri H Grubu’nda 8 Haziran Cumartesi günü Konya’da Fransa, 11 Haziran Salı günü de deplasmanda İzlanda ile karşılaşacak. 

21.00 TRT SPOR CANLI

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X