`Özel okulların artması avantajdır`

Dersanelerin okula dönmesi ile özel okul sayısının artacağını belirten Bahçeşehir Koleji CEO’su Devrim Karaaslanlı, rekabetin artacağını ve bu durumun bir avantaj oluşturacağını kaydetti. 2 yıl içerisinde Özlüce bölgesinde yeni bir eğitim kampüsü daha kur

`Özel okulların artması avantajdır`
AYKUT GÜNGÖR
 
Bursa, Balıkesir, Yalova, Edirne, Bandırma ve Kocaeli’de bulunan kurumlarında görev yapan 355 öğretmen ve idarecinin meslek içi eğitim seminerini Bursa’da gerçekleştiren Bahçeşehir Koleji CEO’su Devrim Karaaslanlı, amaçlarının daha iyi eğitim ve öğretim hizmeti vermek olduğunu söyledi.
 
Bursa’da bin 300 öğrencilerinin bulunduğunu anlatan Karaaslanlı, sayının ileri ki yıllarda artacağını ifade etti. Türkiye’de en fazla meslek içi eğitim veren kurum olduklarını söyleyen Karaaslanlı, TEOG sınavında Türkiye’nin en başarılı kurumu olduklarını iddia etti.
 
Okullarında yüzde 90 doluluk olduğunu kaydeden Karaaslanlı, 28 Şubat tarihinde kabul sınavı yapacaklarını bildirdi. 2 bini aşkın öğrencinin bu sınava girmesini beklediklerini söyleyen Karaaslanlı , sınavda en yüksek puan alan ilk 5 öğrencinin değişen oranlarda burslu olarak Bahçeşehir Kolejine devam edebileceğini söyledi. Kampus da bulunan sosyal ve spor alanlarının öğrenci velileri tarafından randevu sistemine dahil olarak ücretsiz olarak kullanabileceğini belirten Karaaslanlı, derslerin bir kısmını tabletler ile işlediklerine değindi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X