Özen‘den terör destekçilerine tepki

Kosova-Üsküp Türkleri Kültür ve Dayanışma Derneği’nin 10’ncu Olağan Genel Kurulu; Ördekli Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi.

Özen‘den terör destekçilerine tepki

Genel Kurul’a; AK Parti Bursa Milletvekilleri Emine Yavuz Gözgeç ile Refik Özen, Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Nilüfer Belediye Başkanı ve CHP Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mustafa Bozbey’in yanı sıra Rumeli camiasından çok sayıda isim katıldı.

O COĞRAFYASI ÖNEMLİ DEĞERLER ÇIKARDI…

Genel kurulda konuşan AK Parti Bursa Milletvekili ve Bosna Hersek Dostluk Komisyonu Başkanı Refik Özen, Rumeli coğrafyası çok önemli değerler çıkardığın söyledi. Özen, “Osmanlı’da birçok padişah, sadrazam Rumeli’dendir. Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal, Rumelilidir ve bizler de Rumeliliyiz. Rumeli insanı, bu vatana ihanet eden, bu bayrağa ihanet eden, bu milletin evlatlarına silah çeken, hiçbir unsurla işbirliği yapmamıştır ve yapmaz.

Bu bölgenin çok önemli özelliği var. Oraları terk etmek zorunda kalsak da, söz konusu Kosova, Üsküp, Bosna olunca, oralardan ‘bizim’ diye bahsediyoruz. Biz o toprakları sadece madden kaybettik, harita üzerinde ayrıldık sadece. Balkanlar’da olan gönül bağının bu denli olmasında Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın çok büyük katkıları var” diye konuştu.
 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X