Özge Özpirinçci’nin dudağını uçuklatan sahne… Kadın dizisinden flaş tüyo geldi!

Fox TV’de Salı akşamları yayınlanan Kadın dizisinde, anlaşılan o ki hepimizi ekrana kilitleyecek bir sahne geliyor!

Özge Özpirinçci’nin dudağını uçuklatan sahne… Kadın dizisinden flaş tüyo geldi!

Dizide Bahar’ı oynayan Özge Özpirinçci, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla izleyenleri fazlasıyla meraklandırdı.

Özpirinçci, daha önce de sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla ters köşe yaptıracak bir bölümün geldiği tüyosunu vermişti.

Yine benzer bir paylaşımla yeni bölümde yaşanacak etkileyici sahnelerle ilgili merak uyandıran bir açıklama yaptı.

Dün yapılacak çekim öncesi sete giderken yolda çektiği bir fotoğrafına “Bugün çok zor sahneler çekeceğim. Bana şans dileyin. Güzel enerjiler gönderin, hazır Merkür retrosu da bitiyor bugün” diye yazmıştı.
 

kadın ile ilgili görsel sonucu

Özpirinçci’nin bu paylaşımından saatler sonra, çekimlerin bitmesinin ardından yaptığı paylaşımla çok zorlu bir sahne çektiklerinin mesajını verdi.

Ünlü oyuncu instagramdan yaptığı paylaşımına “Bugünkü sahnelerden alnımın akıyla çıktım! Uçuk patlattım bi tane ama olsun” diyerek sahne çekimleri sırasında dudağında çıkan uçuğa dikkat çekti.

Özge Özpirinçci’nin bu paylaşımından sonra “Onun dudağını uçuklatan bize ne yapar!” yorumunu yapası geliyor insanın! Özpirinçci’yi bu kadar zorlayan, yoran ve geren sahne, şimdiden büyük bir merak konusu.
 


 

Yeni bölüm tanıtımında Şirin’in, Suat ve Pırıl ile aynı masada oturduğu ve Bahar’a büyük şok yaşatacak bir planı devreye koyacağı görülmüştü. Özpirinçci bu sahneden mi bahsediyor bilinmez ama önümüzdeki bölümlerde ekran başında muhtemelen yine hepimizi ekrana kilitleyecek bir sahne olması muhtemel.

İşte Özge Özpirinçci, sahneden önce de şu paylaşımı yapmıştı:
 

 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X