Özgecan’ın annesinden Erdoğan’a başörtülü mesaj

Özgecan Aslan’ın annesi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a kendilerine gösterdikleri ilgiden dolayı bir teşekkür mesajı iletti.

Özgecan’ın annesinden Erdoğan’a başörtülü mesaj

Anne Songül Aslan, mesajla birlikte siyah bir başörtüsü göndererek “Adalet yerini bulduğunda bu siyah başörtüsünün rengi de beyaza dönüşecek” dedi.

Cumhurbaşkanlığı kaynaklarından edinilen bilgiye göre yaşamını yitiren Anne Songül Aslan, bugün bir aracı ile Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a ATO girişinde, kendilerine gösterdikleri ilgi ve alakadan dolayı bir teşekkür mesajı iletti. 

Anne Aslan, telefonla görüştükleri Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’da tam bir baba sıcaklığını duyumsadıklarını ve çok duygulandıklarını belirtti. 

Erdoğan’a bir kutu içerisinde matemlerinin simgesi olarak siyah bir başörtüsü de gönderen anne Aslan, “Olayın faillerinin en ağır biçimde cezalandırılacaklarından eminiz. Adalet yerini bulduğunda bu siyah başörtüsünün rengi de beyaza dönüşecek. İnşallah o vakit, beyaz başörtümüzle sizleri bizzat ziyaret edeceğiz” mesajını da iletti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X