Özgecan’ın mezarında ağlatan sözler!

Mersin’in Tarsus ilçesinde vahşice öldürülen üniversite öğrencisi Özgecan Aslan’ın annesi ve babası, kızlarının mezarını ziyaret etti. Ziyarette anne Songül Aslan kızının mezar taşını öpüp, severek gözyaşı dökerken, baba ise söylediği sözlerle yürekleri b

Özgecan’ın mezarında ağlatan sözler!

Baba Mehmet Aslan, “Babanı affet güzel kızım. Yardım isteğini duyamadım. Rabbim seni kendisi için yaratmış” diyerek gözyaşları döktü.

4 gündür Barış Mahallesi’ndeki evlerine gelenlerin taziyelerini kabul eden anne Songül ve baba Mehmet Aslan, bugün akşam üzeri kızlarının mezarını ziyaret etti. Anne ve baba yakınlarının yardımı ile mezara gelirken, ayakta durmakta zorlandıkları görüldü. Anne, ziyarette babaannesinin kabrinin üzerine defnedilen kızının mezar taşını öpüp, severek gözyaşı dökerken, su şişesi ile kızının mezarına su döktü. Baba ise kızının mezarının başına çömelerek, eline aldığı gül ile gözyaşı döktü.

Babanın mezar başında söyledikleri ise yürekleri burktu. Baba Mehmet Aslan, “Babanı affet güzel kızım. Ben senin sesini duyamadım. Gaflet uykusundan uyanamadım güzel kızım. Yardımlarını duyamadım. Yardım isteğini duyamadım. Benim savaşçı kızım, benim güzel kızım, güzel kızım. Rabbim seni kendisi için yaratmış. Güzel kızım benim, melek kızım. Beni affet. Kara ceylanım benim. Kara gözlü ceylanım benim. Gül goncası güzel kızım benim. Gül goncası kızım benim. Seni öpmeye kıyamadım. Hep seni uykuda seyrederdim. Melek kızım benim. ‘Babiş’ derdi bana. Babişim benim” diyerek gözyaşlarına hakim olamadı.

Yaklaşık 15 dakika kızlarının mezarının başında kalan anne ve baba, daha sonra yakınlarının yardımı ile bindikleri araba ile taziye evine geçtiler.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X