Özkan mobil ekiple vatandaşları dinliyor

İlçe sakinlerinin sorunlarını ve ihtiyaçlarını yerinde görmek, görüş ve önerilerini dinlemek için vatandaşlarla bir araya gelen Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, şimdi de mobil ekip kurarak ilçeyi geziyor.

Özkan mobil ekiple vatandaşları dinliyor

AYHAN FİDAN

Karacabey Belediyesi tarafından, ilçe halkının istek ve taleplerini doğrudan kayıt altına alarak çözüm üretmek amacıyla oluşturulan ekip, faaliyete geçtiği günden bu yana vatandaşların şikâyet ve önerilerini kayıt altına aldı.

İlçe halkına ulaşmak için evleri dolaşan ekipler, evde yatan hastalara ve ve ihtiyaç sahibi ilçe sakinlerine ulaşarak sorunlarını dinliyor.
Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, vatandaşların belediyeye yönelik beklentilerini ve önerilerini dinlerken ihtiyaç sahibi kişilerle de karşılıştıklarını ifade etti. Özkan, “Bu çalışmalarda bizi en mutlu eden durum, ihtiyaç sahibi insanlara da bu vesileyle ulaşabilmek.

Devletimiz, her türlü dezavantajlı gruba, engelli ve yaşlılara hizmet götürmeye ve destek vermeye çalışıyor. Ancak bakıldığında, insanlar bu yardımın prosedürünü veya böyle bir yardımın olduğunu bilmiyorlar. Bu noktada, insanlara ulaşan mobil ekibimiz bu konuda da vatandaşlarımıza yardımcı oluyor” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X