Özkan: Öğrencilerimizin her zaman yanındayız

Karacabey Belediyesi öğrencilere desteğini sürdürüyor. Bu kapsamda 60 öğrenci her gün Karacabey’den servislerle ücretsiz olarak Bursa’ya eğitim görmeye gidiyor.

Özkan: Öğrencilerimizin her zaman yanındayız

Bursa’da eğitim gören üniversite öğrencilerini de unutmayan Karacabey Belediyesi, her gün Bursa’ya servis kaldırıyor. Bu servislerle yaklaşık 60 öğrenci, sabah erken saatlerde Karacabey Belediyesi’nin önünden servislere biniyor ve Bursa’ya gidiyor. Gün boyu eğitim gören öğrenciler aynı şekilde akşam da servislerle Karacabey’e geliyor.  Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, eğitime büyük önem verdiklerini söyledi.

Bu doğrultuda öğrencilere ellerinden gelen her türlü desteği sağladıklarını ifade eden Özkan, “Eğitimi daima çok özel bir yerde tutuyoruz. Geleceğimizin daha aydınlık olması için çalışan öğrencilerimizin her zaman yanındayız. Bütçemizin önemli bir bölümünü eğitime ayırıyoruz.

Gençlerimiz adına projeler üretmeye devam edeceğiz” dedi.
Belediyenin sağladığı servis imkanından yaklaşık 60 öğrencinin yararlandığını belirten Özkan, “Bu uygulamamız ile gençlerimize bir nebze de olsa katkıda bulunmak istedik. Eğitim alanındaki çalışmalarımıza devam edeceğiz” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X