Özkan’dan üçüzlere ziyaret

Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, biri kız, ikisi erkek üçüz bebeği dünyaya gelen Melek ve Muhammed Çevdir çiftinin evine konuk oldu. 

Özkan’dan üçüzlere ziyaret

AYHAN FİDAN

Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, Emirsultan Mahallesi’nde yaşayan Melek ve Muhammed Çevdir çiftinin üçüzleri Yiğit, Yağız ve İrem Nur bebekleri ziyaret etti.

Özkan, beraberinde getirdiği bebek malzemelerini aileye hediye etti. Ali Özkan, eşi Gülden Özkan ile ziyaret ettiği üçüz bebeklerle yakından ilgilendi. Özkan, “Vatandaşlarımızla, mutlu günlerinde mutluluklarını arttırmak, acı günlerinde ise acılarını azaltmak için beraber oluyoruz.

Dünyalar güzeli bebeklerimizi sevme fırsatı yakaladık. Çiftimizin mutluluğuna ortak olduk. Allah ömürleri boyunca yavrularımıza sağlık ve mutluluk versin” dedi.

Belediye Başkanı Ali Özkan’ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren üçüzlerin annesi Melek Çevdir de, ‘Üçüzlerimizin mutluluğunu bizleri ziyaret ederek paylaşan başkanımıza çok teşekkür ediyorum. Bizleri düşünerek, kendi elleriyle üçüzlerimiz için getirdiği bebek malzemeleri için de başkanımıza ayrıca teşekkür ediyorum’ diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X