Özlem bitiyor Timsah geliyor

Lige Adana’da 3 puanla başlayan Bursaspor, aylar sonra taraftarıyla buluşuyor… Hazırlıklar tamamlandı, nefesler tutuldu… Hem Hamza Hamzaoğlu’nun öğrencileri hem de binlerce yeşil beyaz sevdalısı Başakşehir’i bekliyor… Mücadele saat 19.30’da…

Özlem bitiyor Timsah geliyor
Bursasporlular’ın iple çektiği gün geldi, çattı… Aylardır takımlarından uzak olan binlerce yeşil beyaz sevdalısı bu akşam hasret giderecek… Lige Adana’da 3 puanla başlayıp, sevenlerini mutlu eden Bursaspor, bugün Timsah Arena’da Medipol Başakşehir’i ağırlayacak.
 
Hazırlıklar tamamlandı, nefesler tutuldu… 40 bin taraftarın beklendiği saat 19.30’daki mücadelede aynı zamanda Türk bayraklarıyla demokrasi bayramı da yaşanacak.
 
KADRO DEĞİŞEBİLİR
 
İstanbul Bölgesi’nden Mete Kalkavan’ın yöneteceği karşılaşmada Timsah’ın tek hedefi var o da kazanmak… Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu’nun Adanaspor karşılaşmasında formsuz görüntüleriyle dikkat çeken Tomas Necid ve Cristobal Jorquera’nın yerine Sercan Yıldırım ve Joshua John’a forma şansı vermesi bekleniyor. 
 
 
Yeşil beyazlılarda tek can sıkıcı olan kısım ise sakat oyuncuların çokluğu. Bugünkü mücadelede Tomas Sivok, Deniz Yılmaz, Furkan Özçal ve Emre Taşdemir forma giyemeyecek. M.Başakşehir’de ise sakat olan Mehmet Batdal ile kırmızı kart cezalısı Emer Belezoğlu yok.
 
Formalar çok özel
 
Bursaspor bugün özel formayla sahada yer alacak. Yeşil beyazlı takım, Futbol Federasyonu’ndan aldığı özel izinle Medipol Başakşehir karşılaşmasına 15 Temmuz’daki olaylarda yaşamını yitiren 241 Demokrasi Şehidi’nin isimlerinin yazılı olduğu formayla sahaya çıkacak.
 
Kalkavan idare etti
 
M.Başakşehir maçını yönetecek olan Mete Kalkavan, bugüne kadar Bursaspor’un 10 maçında düdük çaldı. Bursaspor bu karşılaşmanın 5’inden galibiyetle, 3 müsabakadan ise mağlubiyetle ayrıldı.
 
Şölen var
 
Bursaspor Yönetim Kurulu’nun bilet indiriminden sonra taraftarın bugünkü maç için Timsah Arena’ya akın etmesi bekleniyor. Saat 16.30’da emniyet güçlerinin yapacağı kontrol sonrasında stadyumun kapıları açılacak. Büyükşehir Belediyesi tarafından hazırlatılan 43 bin Türk Bayrağı da tribünlerdeki koltuklara bırakılacak. Bursa Mehter Takımı ve Büyükşehir Belediye bandosu gösteri yapacak. 15 Temmuz gecesi şehitlerinin isimleri Bursaspor tarafından hazırlatılan özel skor boardda tek tek yazılıp anons yapılacak.
 
Üstünlük Bursaspor’da
 
İki takım bugüne kadar lig ve kupada 25 kez karşı karşıya geldi. Bu maçlarda Bursaspor 10 galibiyet, 8 beraberlik alırken, 7 mücadeleyi ise kaybetti. Yeşil beyazlılar 39 gol atarken, kalesinde ise 24 gol gördü. Geçtiğimiz sezon iki takım arasında oynanan maçlarda Medipol Başakşehir sahasında 2-1 kazanırken Bursa’daki rövanş mücadelesi ise 3-3’lük eşitlikle sonuçlanmıştı.
 
Maç öncesi Olay TV’de özel yayın
 
 
Bursaspor’un bugün Medipol Başakşehir ile oynayacağı Spor Toto Süper Lig maçının tüm heyecanı OLAY TV’de yaşanacak. Gün boyu Timsah Arena’dan yapılacak yayınlarla son dakika gelişmeleri ve mücadelenin atmosferi sizin ekranınızda olacak. Saat 18.00’de başlayacak özel yayında ise stadyumdaki atmosfer farklı açılardan OLAY TV’de olacak. Sakın kaçırmayın…
 
MAÇ TABLO

 

STAT: Timsah Arena
SAAT: 19.30
HAKEMLER: Mete Kalkavan, Ceyhun Sesigüzel, Süleyman Özay
EKSİKLER: Tomas Sivok, Emre Taşdemir, Deniz Yılmaz, Furkan Özçal
EKSİKLER: Mehmet Batdal, Emre Belezoğlu
BİLET FİYATLARI: VIP 1.Balkon: 100 TL, VIP 2.Balkon: 100 TL, Batı Alt Tribün: 50 TL, Doğu Alt Tribün: 25, TL, Doğu Üst Tribün: 20 TL, Güney Kale Arkası: 10 TL, TOFAŞ Tribünü : 10 TL
19.30 LİG TV/Canlı
 
BURSASPOR

1 Harun Tekin

2 Serdar Kurtuluş
4 İsmail Konuk
24 Ertuğrul Ersoy
23 Aziz Eraltay
7 Merter Yüce
5 Bilal Kısa
10 Pablo Martin Batalla
28 Del Valle
9 Sercan Yıldırım
11 Joshua John
 
M.BAŞAKŞEHİR

1 Volkan Babacan

33 Uğur Uçar
2 Yalçın Ayhan
6 Alexandru Epureanu
11 Eren Albayrak
23 Samuel Holmen
21 Mahmut Tekdemir
17 Cengiz Ünder
7 Edin Visca
8 Jose Mossoro
99 Sokol Cikalleshi

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X