Özlüce fokur fokur kaynıyor!

Başkan Ali Ay, profesyoneller için düğmeye bastı.

Özlüce fokur fokur kaynıyor!

İdari Menajer Hüseyin Gedik görevden alındı, yerine tercüman Altuğ Günaydın geldi. Bugün yapılacak yönetim toplantısında farklı isimlerin de durumu tartışılacak.

Bursaspor’da kazan kaynıyor… Başkan Ali Ay’ın uzun zamandır yapmayı planladığı değişimler dün itibariyle start aldı. Uzun süredir yeşil beyazlı kulüpte idari menajer olarak çalışan Hüseyin Gedik görevden alınan ilk isim oldu.

Ali Ay yönetimi, hemen bir atama yaparak bu göreve takımın tercümanlarından Altuğ Günaydın’ı getirdi. Bilindiği gibi Bursaspor’da kısa bir süre önce Futbol Direktörü Mustafa Er’de istifa etmişti.

BUGÜN TOPLANTI VAR

Başkan Ali Ay’ın profesyoneller anlamındaki değişimlerine devam edeceği de öğrenildi. İstediği verimi alamadığı çalışanlarla yollarını ayırmaya kararlı olan Başkan Ay’ın yönetim kurulu toplantısında bu konuyu gündeme getireceği öğrenildi.

Bugün Özlüce İbrahim Yazıcı Tesisleri’nde gerçekleşecek toplantıda yönetim kurulu üyelerinin de görüşlerinin alınacağı ifade edildi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X