Özverili personele teşekkür ziyareti

Özkan, geçtiğimiz hafta etkili olan sağanak yağış nedeniyle Yeni Mahalle’de yaşanan sel felaketinde, gece yarısı çalışmaya başlayan Fen İşleri ve Destek Hizmetleri personelini ziyaret ederek çabalarından dolayı teşekkür etti.

Özverili personele teşekkür ziyareti

Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, geçtiğimiz hafta etkili olan sağanak yağış nedeniyle Yeni Mahalle’de yaşanan sel felaketinde, gece yarısından başlayarak büyük fedakârlık ile müdahale eden ve zararı en aza indirmeye çalışan Fen İşleri ve Destek Hizmetleri personelini ziyaret ederek çabalarından dolayı teşekkür etti.

Özkan, burada yaptığı açıklamada, tüm koşullarda halkın yanında olmaya çaba gösterdiklerini söyledi. Bunun için ekip halinde çalıştıklarına dikkat çeken Özkan, “Geçtiğimiz hafta kar yağışının ardından lodos ile karların bir anda erimesi ve üstüne yaşanan yağmurlarlar, çevrede ciddi su taşkınlarına sebep oldu.

Bir de buna açılan kapaklar eklenince ilçenin bazı noktaları bu durumdan olumsuz etkilendi. Bu noktada gece yarısından itibaren iş makinelerimizle hızlı bir mücadelede bulunduk ve sabahın ilk ışıklarına dek çalışmalarımızı sürdürdük” dedi. Gece Karacabey Kaymakamı Dr. Yusuf Gökhan Yolcu ile birlikte ekiplerin başında bizzat bulunduklarını ifade eden Özkan, şöyle devam etti:
“Sonuç olarak zararı en aza indirdiğimizi düşünüyorum. Bu noktada gayret gösteren tüm personelimize bir kez daha teşekkür ediyor ve başarılı çalışmalarının devamını diliyorum.”

TAŞKINLAR YAŞANMIŞTI…

Karacabey’de geçtiğimiz hafta Balıkesir sınırları içerisinde yaşanan yağışlar sonrası baraj kapakları açılmış ve bir anda yükselen su ilçenin bazı mahallelerinde taşkınlara neden olmuştu. Özellikle birinci derece etkilenen Yeni Mahalle’de belediye ekipleri gece yarısından itibaren teyakkuza geçmiş ve yaşanan zararı en aza indirmek için yoğun çaba harcamıştı.
 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X