Pandemide fiyatlarını yükseltmeyen tek firma!

Her geçen gün hizmet ağına yenilerini ekleyerek hızla büyüyen İstanbul Konfor Turizm, yolcularına konforlu ulaşımın yanında zamandan ve fiyattan da tasarruf sağlamayı vaat ediyor.

Pandemide fiyatlarını yükseltmeyen tek firma!

Ulaşım sektöründe hızla büyüyen İstanbul Konfor Turizm, her geçen gün hizmet ağına yenilerini ekleyerek konforlu ve hesaplı yolculuğu vatandaşlarla buluşturuyor.

2016 yılında kurulan ve bugüne kadar hizmet veren İstanbul Konfor Turizm, pandemi döneminde de müşteri memnuniyeti odaklı çalışmalarını sürdürüyor.

Firmanın kuruluş serüvenini anlatan İstanbul Konfor Turizm Bursa Yetkilisi Erkan Güçlü, “Firmamız Günaydın Grup kuruluşu olarak hizmet hayatına başladı. Bursa’dan, Sabiha Gökçen Havalimanı’na yolcu taşıyarak başladığımız bu serüvende daha sonrasında ise İstanbul Havalimanı’nı da hizmet ağımıza dahil ettik. Bu işe ilk adım attığımızda bu alanda bir tekelleşme söz konusuydu biz bunun önüne geçmiş olduk” dedi. 1 ay önce Eskişehir seferlerinin de başladığını paylaşan Güçlü, Ramazan Bayramı sonrasında ise İzmir, Bandırma, Biga ve Çanakkale istikametlerine hizmet vermeye başlayacaklarını aktardı.

 

HAVABUS İLE 15 BİN YOLCU
Bursalıları, İstanbul’da bulunan havalimanlarına daha kısa sürede ve daha hesaplı bir şekilde taşıyarak vatandaşların tasarruf sağladıklarını da kaydeden Erkan Güçlü, “Sabiha Gökçen Havalimanı’na 90 dakikada, İstanbul Havalimanı’na ise 3 saatte varmış oluyoruz. Havalimanlarımızdan belirlenen ilçelere ücretsiz servisler kaldırarak yolcularımızı gitmek istedikleri güzergÓAhlara ulaştırıyoruz. Sabiha Gökçen’de hizmet veren HAVABUS da bizim firmamıza ait bir kuruluş. Bu firmamız pandemi öncesinde günlük 15 bin yolcu taşımaktaydı ” şeklinde konuştu.

EN İYİ KADROLARLA ÇALIŞIYORUZ
Pandemi döneminde İstanbul Konfor araçlarında gerekli tüm tedbirlerin uygulandığını da belirten Güçlü, alınan önlemleri sıraladı: “Araçlarımızda sosyal mesafe kurallarını gözeterek yolculuk yapılmasını sağlıyoruz. Düzenli periyotlarla araçlarımızın hepsi günün koşullarına uygun olarak dezenfekte ediliyor. Hijyen anlamında ihtiyaç duyulan malzemeleri, araçlarımızda yolcularımızın kullanımına sunduk. Kısa mesafe olduğu için firmamızdan kaynaklı olabilecek bulaş riskinin önüne geçebilmek adına bu dönem için ikramlarımızı kaldırdık.” Erkan Güçlü, yolcuların otobüslere bindikleri andan indikleri ana kadar İstanbul Konfor güvencesinde olduklarını ve en iyi hizmeti verebilmek adına güleryüzlü ve alanının en iyilerinden oluşan kadrolarla çalıştıklarını dile getirdi.

KONFORLU YOLCULUĞUN ADRESİ İSTANBUL KONFOR
Koronavirüs salgınıyla mücadele kapsamında alınan tedbirlerden biri olan yolcu otobüslerindeki kapasitelerin düşürülmesinin sektörde önemli bir değişikliğe yol açtığını da dile getiren Güçlü, bu dönemde seyahat firmalarının bilet fiyatlarına yüzde yüz zam yapmasına rağmen, kendilerinin eski fiyatlardan yolcu taşımaya devam ettiklerini söyledi. Ekonomik anlamda zor durumda olan vatandaşlara destek olmak amacıyla firma olarak böyle bir karar aldıklarını da ifade eden Erkan Güçlü, “Sabiha Gökçen Havalimanı’na bilet fiyatlarımız pandemi öncesinde de şimdi de 60 TL. Fiyatlarımızı yükseltmeyeceğiz. Koronavirüs öncesinde günlük bin 200 yolcu taşırken şimdilerde bu sayı 300’lere kadar geriledi. Şartlar zor ancak köklü bir firma olduğumuz için vatandaşlarımızı mağdur etmeden bu süreci en iyi şekilde yönetmek adına çalışmalar yapıyoruz” açıklamalarında bulundu.

BURSASPOR’UN YANINDAYIZ

İstanbul Konfor Firması olarak Bursa’ya sadece yolcu taşıyarak hizmet etmediklerini diğer yandan Bursa’nın değerlerine de sahip çıktıklarının altını çizen Firma Yetkilisi Güçlü, “Şehrin takımını desteklemek adına 1 ay önce bir uygulama başlattık. Firmamızdan gidiş dönüş alınan otobüs biletlerinin yanında lisanslı Bursaspor forması hediye ediyoruz. Bu uygulamanın uzun soluklu olarak devam etmesini istiyoruz” ifadelerini kullandı. Haksız rekabetten kaynaklı olarak ulaşım sektöründe birtakım sorunlar yaşadıklarına da işaret eden Güçlü sözlerini şöyle sürdürdü: “Bizler, Bursa halkına elimizden geldiğince kaliteli hizmet vermek adına çalışıyoruz. Diğer firmaların fiyatlarına bakıldığında bizim fiyatlarımızın çok üzerinde olduğu görülüyor. Bursa halkının da bizlere destek olmasını istiyoruz.”

HABERİ PAYLAŞ
1 adet yorum var

Bir adet yorum var

  1. Erkan kardeşim ALLAH muvaffak etsin.Yazıyı okudum ve şu ifadeniz beni ayrıyeten sevindirdi.Fiyatlarınzın uygunluğunun yanında BURSASPORUMUZUN LSANSLI ÜRÜNLERİNDEN HEDİYE ETMENİZİ TAKDİR VE TEBRİKLE KARŞILIYORUM.

    İnşaalla bizler en kısasürede süper lige çıkacağız ve sizde sektörünüzde en güzel yere gelmiş olursunuz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X