Park halinde olan aracın kasasında alem yaptılar

Bursa’da park halindeki bir kamyonetin farlarını kıran bonzai kullanıcıları, ampul yuvalarını kadeh olarak kullanıp aracın kasasında alem yaptı.

Park halinde olan aracın kasasında alem yaptılar

Edinilen bilgiye göre, Yıldırım ilçesi Vatan Mahallesi’nde meydana gelen olayda, nakliyecilik yapan 54 yaşındaki Sabri Eldemir’in, park ettiği kamyonetinin farlarını kıran bonzai kullanıcıları, ampul yuvalarını kadeh olarak kullanıp kamyonetin kasasında eğlendi. Sabah geldiğinde aracın ön sinyal farlarının kırık olduğun fark eden Eldemir, branda ile örtülü kasayı açınca içeride bonzai alemi yapıldığını gördü. Bonzai kullanıcılarının aracının far lambalarını kadeh olarak kullandıklarını belirten Eldemir, bonzai içmekte kullanılan bidon ve diğer malzemeleri ise oğlunun yardımıyla temizledi.

Mahalledeki hırsız ve uyuşturucu kullanıcılarından bıktıklarını anlatan Sabri Eldemir, “Biz artık bıktık bunlardan, gelip arabalarını farını kırıp ampullerle arabanın içinde bonzai içmişler. Parasız kalınca bir hap ve bonzai için arabaların akülerini çalıyorlar, mazot çalıyorlar.” dedi.

Şahıs ya da şahısların farları kırdıktan sonra ampul kapakları ve yuvalarıyla bonzai içtiklerini anlatan Eldemir, “Nakliyecilik yapıyorum, sürekli aküleri çalıyorlar. Bıktık artık, bir değil iki değil. Polisi arıyoruz polis geliyor, gidince tekrar geliyorlar. Devlet salıyor bunları, polis bakmıyor. Polise ‘parmak izi al’ diyoruz. ‘Yahu gene yapacaklar, sürekli yapıyorlar bu işi.’ diyor. Bir hafta önce deponun kapağını kırmışlar mazot çalmak için. Bu gece de gelip aracın farlarını kırmış bonzai içmişler.” şeklinde dert yandı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X