Parklar ve okullara yeni oyun grupları

Mustafakemalpaşa Belediyesi, okul bahçelerine çocuk oyun grubu kurarak öğrencileri sevindirdi.

Parklar ve okullara yeni oyun grupları

Çocukların daha sağlıklı ve güvenli bir ortamda oynamalarını sağlamak amacıyla merkez ve kırsaldaki 184 parkı elden geçiren Mustafakemalpaşa Belediyesi, ihtiyaç duyulan okulları da yeni oyun gruplarıyla donatıyor.

Balibey İlkokulu’nda yapımı tamamlanan oyun alanını inceleyen Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, 131 mahallede bulunan çocuk parklarına yenilerini eklerken, bir yandan da mevcut parklarda zemin betonlama, kauçuk zemin, bakım ve onarım çalışmalarını sürdürdüklerini söyledi.

HER ŞEY ÇOCUKLAR İÇİN…

Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, “Parkların hem estetik bir görünüme kavuşması hem de çocukların daha güvenli alanlarda oynaması için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu yıl içerisinde 30’a yakın yeni oyun grubunu parklarımıza yerleştirdik. Bununla birlikte okullarımızın bu yöndeki taleplerini de karşılıyoruz.

Balibey ile birlikte Yeşilova ve Tepecik’teki okullarımızın oyun grubu ihtiyacını giderdik. Bütün çabamız, vatandaşlarımıza hak ettikleri çağdaş ve modern yaşam imkânını, güven içerisinde kullanabileceği sosyal alanları sunabilmektir. Çocuklarımız artık daha sağlıklı ve güzel ortamlarda oynayabilecek, aileleriyle ve arkadaşlarıyla eğlenebilecek ” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X