‘Parti istiyorsan hamile kalmayacaksın’

İki buçuk aylık bebeğini evde bırakarak Coachella Festivali’ne giden Kylie Jenner, takipçilerinin tepkilerine maruz kaldı.

‘Parti istiyorsan hamile kalmayacaksın’

20 yaşındaki Kylie Jenner, iki buçuk aylık kızı Stormi’yi evde bırakarak festivale katılınca takipçileri tarafında ebeveynlik görevlerini yerine getirmemekle suçlandı.

lki.jpg
 

AĞIR ELEŞTİRİLERE MARUZ KALDI

Kylie Jenner, iki buçuk aylık bebeğini bırakıp Coachella Müzik Festivali’ne katıldığı için sosyal medyada ağır eleştirilere maruz kaldı.

“BEN KLAS ANNEYİM”

Çocuğunun babası Travis Scott’la festivale giden Jenner, pembe bir perukla çektirdiği fotoğraflarını sosyal medyadan paylaşarak, “Ben sıradan bir anne değilim, klas bir anneyim” notunu düşmüştü. Instagram’da 107 milyon takipçisi olan Jenner’a bu paylaşımı üzerine pek çok eleştiri yapıldı.

sw.jpg

“PARTİ İSTİYORSAN HAMİLE KALMAYACAKSIN”

Yorumlardan biri, “Klas bir anne yeni doğmuş bebeğini evde bırakıp Coachella’ya gitmez” şeklindeydi. Bir başka takipçisi ise, “Parti istiyorsan hamile kalmayacaksın” ifadesini kullandı.

Jenner’ın üç gün geçirdiği Coachella Festivali’nden paylaşımları, erkek arkadaşı Travis Scott ile Miami tatili paylaşımlarından kısa süre sonraya denk geldiği için de tepkiler büyük oldu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X