PAŞADER’den muhteşem final

Mustafakemalpaşalılar Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Derneği tarafından düzenlenen Geleneksel Melasty 15’nci PAŞADER Futbol Turnuvası, muhteşem bir final ile sona erdi.

PAŞADER’den muhteşem final

29 Eylül’de başlayan ve 24 takımın kıyasıya mücadele ettiği Geleneksel Melasty 15’nci PAŞADER Futbol Turnuvası kupa töreninde siyaset ve iş insanları ile Mustafakemalpaşalı ve Bursalı sporseverler bir araya geldi.

Dernek Başkanı Kıvanç Atmaca yaptığı konuşmada, sporun birleştirici gücünden bahsederek, derneğin yaptığı sosyal etkinliklerle Mustafakemalpaşalılar ile Bursa’da yaşayan Mustafakemalpaşalılar arasında köprü olmaya devam edeceğini, yapılan etkinliklerde hemşehrilerimizin gösterdiği yoğun ilginin en büyük motivasyon kaynakları olduğunu belirtti.

AK Parti Bursa Milletvekili Mustafa Esgin de turnuvaya katılan tüm takımları kutladı ve “Bu güzel turnuvayı geleneksel hale getirerek gençlerimizi spora yönlendiren Mustafakemalpaşalılar Derneği Başkanımız Kıvanç Atmaca ile birlikte emeği geçen herkesi tebrik ediyorum” dedi.

CHP Bursa Milletvekili Erkan Aydın da, “Mustafakemalpaşalılar Derneği’nin geleneksel olarak düzenlediği Melasty 15’inci PAŞADER Futbol Turnuvası ödül töreninde dereceye giren ve turnuvaya katılan takımları tebrik ediyor, bu anlamlı organizasyonun düzenlenmesinde emeği geçenleri ve tüm katılımcıları kutluyorum” dedi.

Turnuvanın ödül törenine katılan Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem yaptığı konuşmasında Mustafakemalpaşalıları bir arada görmekten duyduğu mutluluğu belirterek, bu etkinliklerin birlik ve beraberlik adına büyük önem taşıdığını ve dereceye giren takımlarını kutladığını söyledi.

Bursa Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Süleyman Çelik, Büyükşehir Belediyesi olarak her zaman sporun yanında olduklarını ve bu tür etkinlikleri desteklediklerini, bu anlamda Mustafakemalpaşalılar Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Derneği’nin önemli bir misyonu yerine getirdiğini söyledi.

Gelen konuklara Mustafakemalpaşa tatlısı ve lokmanın da ikram edildiği tören, kupaların sahiplerine verilmesi ile sona erdi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X