‘Paylaşmaya doyamıyorum’ diyen Altuğ’dan bacak şov!

Tamer Karadağlı ile bir ödül töreninde sunuculuk yapan oyuncu Pınar Altuğ, beyaz yırtmaçlı elbisesiyle göz kamaştırdı. Altuğ için “Kuğu gibisin” yorumu yapıldı.

‘Paylaşmaya doyamıyorum’ diyen Altuğ’dan bacak şov!

Çocuklar Duymasın dizisinde başrol oynayan Pınar Altuğ ve Tamer Karadağlı İnovasyon Ve Başarı Ödülleri’nde sunuculuk yaptı. Altuğ törende beyaz derin yırtmaçlı bir elbise tercih etti.

Sosyal medya hesabını aktif olarak kullanan ünlü isimlerin başında gelen oyuncu Pınar Altuğ, geceden her detayı da Instagram hesabından paylaştı. Gecede beyaz uzun ve derin yırtmaçlı bir elbise tercih eden Altuğ, yürürken çekilen bir videosunu “Paylaşmaya doyamıyorum” notuyla yayınladı.
 

odul-toreninde-sunuculuk-yapan-pinar-altug-12706094_3693_m

ÜNLÜ İSİMLER SESSİZ KALAMADI

Düzgün fiziğiyle göz kamaştıran Pınar Altuğ’a ünlü isimler de sessiz kalamadı. Aslı Tandoğan, Altuğ’un fotoğrafına “Yıkılıyor” yorumunu yaparken Özge Ulusoy da “Pınar şahanesin” dedi. Oyuncu Akasya Asıltürkmen, Altuğ’un beyaz elbisesi için “Kuğu gibisin” yorumunu yaptı.
 

odul-toreninde-sunuculuk-yapan-pinar-altug-12706094_9609_m

Altuğ’un geceden yaptığı her paylaşımda beğeni rekoru kırdı.

DESTEK VERDİĞİ PROJEYLE ALKIŞ TOPLAMIŞTI

Güzel oyuncu Pınar Altuğ Atacan, önceki gün kızı Su ile birlikte bir alışveriş merkezinde görüntülenmişti. Alışveriş merkezinin yılbaşına özel olarak Toplum Gönüllüleri Vakfı ile yaptığı iş birliği projesine destek veren güzel oyuncu, bu tavrıyla bir kez daha alkışları toplamıştı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X