Pazar gezmesi yapacaklar dikkat! Bursa’nın 5 günlük hava tahmini…

Güney Marmara’da hava sıcaklıklarının hafta sonunda 6 ila 9 derece azalmasıyla yer yer kuvvetli ve gökgürültülü sağanağın etkili olacağı tahmin ediliyor. Yarın hava hava nasıl olacak? İşte 5 günlük hava tahmini…

Pazar gezmesi yapacaklar dikkat! Bursa’nın 5 günlük hava tahmini…

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün tahminlerine göre, Bursa’da bugün 25 dereceye çıkacak en yüksek hava sıcaklığı, yarın 21 dereceye düşecek.

Sıcaklıkların 9 derece gerileyeceği Bursa’da havanın bugün olduğu gibi yarın da gökgürültülü sağanak şeklinde geçmesi bekleniyor.

5 günlük Bursa hava tahmini

bursa1-001.jpg

Balıkesir

Balıkesir’de ise hava sıcaklıklarında 6 derecelik azalma görülecek. Kentte bugün 25, yarın ise 26 dereceye inecek. Sıcaklık düşüşüne paralel olarak Balıkesir’de bugün olduğu gibi yarın da gökgürültülü sağanağın etkili olacağı öngörülüyor.

Çanakkale

En yüksek hava sıcaklıklarının bugün 31, yarın da 24 derece olacağı Çanakkale de hafta sonunu yağışlı geçirecek. Sıcaklıkların 7 derece düşeceği Çanakkale’de bugün hafif, pazar gökgürültülü sağanak beklentisi bulunuyor.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X