Periler sahne alıyor

Büyükşehir Belediyespor, Kadınlar Basketbol Federasyon Kupası ilk maçında bugün Fethiye’de Botaş Gelişim’le karşı karşıya gelecek.

Periler sahne alıyor

Kadınlar Basketbol Ligi’nde mücadele eden ekiplerin yer aldığı Kadınlar Federasyon Kupası’nda heyecan bugün start alıyor. Ligdeki temsilcimiz Büyükşehir Belediyespor da organizasyondaki ilk sınavına bugün çıkacak. 28 Eylül’e kadar Muğla’nın Fethiye ilçesinde gerçekleştirilecek Federasyon Kupası’nda B Grubu’nda yer alan yeşil beyazlılar ilk maçında bugün Fethiye Beşkaza Spor Salonu’nda saat 17.30’da Botaş Gelişim’le karşılaşacak.

İLK 2 TURLAYACAK

Dörderli 4 grupta 16 takımın mücadele ettiği organizasyonda Büyükşehir Belediyespor, Botaş Gelişim’in yanısıra Urla Belediyespor ve Emlak Konut ile mücadele edecek. Bursa ekibi, ikinci maçında yarın saat 18.00’de Urla Belediyespor ve üçüncü maçında salı günü saat 19.45’te Emlak Konut’la karşılaşacak. Grup maçları sonunda ilk iki sırayı alalan takımlar çeyrek finale yükselecek.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X