Periler seriye bağladı 77-76

Büyükşehir Belediyesi BUDO, evinde Edirne Belediyespor karşısında zaman zaman zorlansa da rakibini mağlup ederek üst üste 3. galibiyetini aldı.

Periler seriye bağladı 77-76

RECAİ UYSAL

Kadınlar Basketbol Ligi’nde üst sıraları zorlayan Büyükşehir Belediyesi BUDO, evinde Edirne Belediyesi’ni 77-76 mağlup etti. Şahin Başol Spor Salonu’nda oynanan maça konuk ekibin 8-0’lık seriyle başlamasına engel olamayan Bursa ekibi, üstünlüğü yakalayamadığı ilk çeyreği 25-19 geride kapattı.

İkinci periyoda daha istekli başlayan yeşil beyazlılar, 13.30’da 28-27’lik skorla maçta ilk kez öne geçti. Büyükşehir Belediyespor, üstünlüğü yakaladıktan sonra farkı da açtı.

ÜSTÜNLÜĞÜ KAPTIRDI AMA…

İkinci periyotta potasında sadece 5 sayı gören Bursa ekibi, mücadelenin ilkyarısına da 48-60 önde tamamladı. İkinci yarıya da iyi başlayan yeşil beyazlılar, 25’te skoru 57-36’ya getirirken, kalan bölümde sayı üretmekte zorlandı.

Rakibinin 20-2’lik serisine engel olamayan Büyükşehir Belediyespor, son çeyreğe 59-56 önde girdi. Mücadelesinin 33. dakikasında üstünlüğü kaptıran (65-64) Bursa ekibi, son dakikada öne geçmeyi bildi ve karşılaşmadan 77-76 galip ayrıldı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X