Periler takipte 68-61

Büyükşehir Belediyesi BUDO, evinde play-off potasındaki Urla Belediyespor engelini de kayıpsız geçti ve ikinci sıradaki yerini korudu.

Periler takipte 68-61

RECAİ UYSAL

Kadınlar Basketbol Ligi’nde zirve mücadelesi veren Büyükşehir Belediyesi BUDO, evinde play-off potaszındaki Urla Belediyespor’u 69-61 mağlup etti. Şahin Başol Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmaya istediği gibi başlayamayan yeşil beyazlılar, ilk çeyreği 19-15 geride kapattı.

İkinci periyoda oldukça etkili başlayan Bursa ekibi, üstünlüğü da yakaladı. Büyükşehir Belediyespor,son bölümde rakip sayılara engel olamayınca ekipler ikinci yarıya 34-34 eşitlikle girdi. 

ÜSTÜNLÜĞÜ KAPTIRMADI

İkinci yarıya iyi başlayan yeşil beyazlılar, üstünlüğü yakaladı. Rakibine de kolay sayı şansı tanımayan Bursa ekibi, 27’de farkı 9 sayıya (50-41) çıkardı.

Farkın erimesine de izin vermeyen Büyükşehir Belediyespor, son periyoda 54-46 önde girmeyi bildi. Dördüncü çeyrekte de üstünlüğü kaptırmayan Bursa ekibi, karşılaşmadan 68-61 galip ayrıldı. Bu sonuçla 28. maçında 20. galibiyetini alan yeşil beyazlılar ikinci sıradaki yerini korudu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X