Personel Hizmet Alım İhalesi Sonuçlandı

Van Su ve Kanalizasyon İdaresi (VASKİ) Genel Müdürlüğü’nce gerçekleştirilen personel hizmet alım ihalesini kazanan firma belli oldu. 27 Ağustos 20…

Personel Hizmet Alım İhalesi Sonuçlandı

Van Su ve Kanalizasyon İdaresi (VASKİ) Genel Müdürlüğü’nce gerçekleştirilen personel hizmet alım ihalesini kazanan firma belli oldu. 27 Ağustos 2015 tarihinde yapılan personel hizmet alım ihalesinde firmaların verdikleri teklifleri inceleyen VASKİ İhale Komisyonu, eşit teklif veren ve inceleme sonucu aynı puanlara sahip İlke Temizlik ve Bay-Tem Temizlik firmaları arasında kura çekimi yaptı. İlke ve Bay-Tem firma yetkililerinin ve ihale komisyonunda hazır bulunduğu kura çekimini İlke Temizlik kazandı. VASKİ’nin çıkarlarını gözeterek yapılan ihale sonrası kazanan firma 3 yıllığına değişik unvanlara sahip 83 kişiyi VASKİ Genel Müdürlüğü bünyesinde görevlendirecek. Yapılan personel hizmet alım ihalesini kazanan İlke Temizlik 8 milyon 542 bin 146,24 TL teklif vermişti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X