Polis Bayramı Çocuklarla Şenlendi

Bursa İl Emniyet Müdürlüğü personeli, 10 Nisan Polis Bayramı’nda çocuklar için seferber oldu. Emniyet binasında yapılan resepsiyonda çocukları ağırlayan İl Emniyet Müdürü Osman Ak, gün boyu çocuklarla yakından ilgilendi.

Polis Bayramı Çocuklarla Şenlendi

Bursa İl Emniyet Müdürlüğü personeli, 10 Nisan Polis Bayramı kutlamalarına devam ediyor.

Sabah, Atatürk büstüne çelenk koymayla başlayan program çeşitli faaliyetlerle devam etti.

Emniyet Müdürü Osman Ak, polis bayramında personeliyle beraber çocuklar için seferber oldu.

Osman Ak şiir okudu

Ak, resepsiyonda daha önceden evinde ziyaret ederek polis rozeti hediye ettiği ve polislerle ilgili bir şiir yazmasını istediği spastik engelli Yunus Arif Emre Çelebi tarafından kaleme alınan şiiri okudu.

“Bursa halkının bize önemli desteği oluyor”

Meslek hayatının 42. yılında olduğunu ifade eden Ak, şunları söyledi:

“Hepimiz mutluyuz, gururluyuz, onurluyuz. Şehrimizde, ülkemizde güvenlik, asayiş ve huzurun temini anlamında güzel günler yaşıyoruz. Bursa’mızda güzel işler yapıyoruz. Bu konuda Bursa halkının bize önemli desteği oluyor. Güvenli Bursa dedi. Hakikaten Bursa’yı güvenli hale getirdi. Yeter mi? Bu yetmez. İnşallah daha da güzel şeyler olacak. Teşkilatımızın kuruluş yıl dönümü kutlu olsun.”

iha-20190410aw672499-3.jpg

500 çocuğu farklı saatlerde Emniyet’te ağırlayan polis memurları bütün çocuklarla yakından ilgilendi. Osman Ak, engelli çocukların da aralarında bulunduğu öğrencilerle bol bol hatıra fotoğrafı çektirerek sohbet etti.

iha-20190410aw672499-6.jpg

Bursa polisini anlamlı günlerinde İl Jandarma Komutanlığı da yalnız bırakmadı. İl Jandarma Komutanı Hakan Saraç ve çok sayıda subay, İl Emniyet Müdürlüğü’nde düzenlenen resepsiyona katılarak, omuz omuza görev yaptıkları polislerin bayramlarını kutladı.

iha-20190410aw672499-5.jpg

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X