Polis gece gündüz iz sürdü… Daha fazla kaçamadılar!

Bursa’nın İnegöl ilçesinde, 5 günde, 2 TIR, 10 kamyondan 24 akü çaldığı iddia edilen bir kişi, akülerden 2’sini satmak isterken yakalanarak gözaltına alındı. 

Polis gece gündüz iz sürdü… Daha fazla kaçamadılar!

İHA’nın haberine göre, İnegöl ilçesinin farklı noktalarında 5 gündür önlerine gelen kamyon TIR’ların akülerini hedef alarak soyup soğana çeviren şahıslar son olarak sabah saatlerinde Ahmet Türkel çevre yolunda bir kamyonun daha akülerini çalarak kayıplara karıştı.

Akü hırsızların yakalanması için gece gündüz iz süren polis ekipleri, asayiş ekipleri sonunda şahıslardan birini metal sanayi sitesinde kovalamaca sonucu yakalanarak gözaltına alındı.

Şahsın aramasında yapılan aramalarda aracın bagajında iki adet akünün olduğu tespit edildi. Yakalanan şahıs ifadesi alınmak üzere emniyette götürüldü.

Emniyet ekiplerinin diğer akü hırsızını da tespit ettiği ve yakalanması için çalışmalarını sürdürüğü öğrenildi. Şahısların sorgulanmasının ardından adliyeye sevk edilmesi bekleniyor.

Öte yandan araç içerisinde çıkan iki akü emniyet ekipleri tarafından sahibine teslim edildi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X