Polis ile esnaf arasında arbede: 2 yaralı, 3 gözaltı

Adana’da hatalı park nedeniyle ceza kesmek isteyen polisle esnaflar arasında arbede çıktı. Destek için gelen ekipler biber gazı ve havaya ateş açarak müdahalede bulundu. 2 kişinin yaralandığı olayda 3 kişi de gözaltında alındı.

Polis ile esnaf arasında arbede: 2 yaralı, 3 gözaltı

Adana’da bir iş yeri sahibinin dükkanının önünde mal yüklediği arazi aracına park cezası yazmak isteyen trafik polisi ile esnaf arasında çıkan tartışma arbedeye dönüştü. 

Olay, dün saat 17.00 sıralarında Seyhan ilçesindeki Kocavezir Mahallesi Pazarlar Caddesi’nde meydana geldi. İsmi açıklanmayan bir esnaf, mal yüklemek için arazi aracını dükkanının önüne park etti.

Aracına mal yüklemeye başlayan iş yeri sahibi, birkaç dakika sonra trafik polisinin, “Buraya park etmek yasak. Ceza yazacağım” uyarısıyla karşılaştı. Trafik polisi iş yeri sahibinden ehliyetini isteyince tartışma çıktı. 

Çevre esnaf da dükkanlarının önüne park ettikleri araçlara park süresine bakılmaksızın ceza kesildiği gerekçesiyle tartışmaya katıldı. Büyüyen tartışma arbedeye dönüştü. Trafik polisi, telsizle yardım istedi. Bunun üzerine olay yerine motorize yunus ekipleri sevk edildi.

Olaya müdahale eden Yunus ekipleri, biber gazı sıkıp, havaya ateş açarak kalabalığı dağıttı. Arbedede 2 kişi yaralanırken, 3 kişi de gözaltına alındı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X