Polis kontrolünde esnaf seçimi

Bursa Özel Halk Otobüsçüleri Odası’nın genel kurulu, dün Beşevler’de bir düğün salonunda yapıldı.

Polis kontrolünde esnaf seçimi

ASLIHAN AYDIN

Kapı girişlerinde ve salon etrafında polisin güvenlik önlemi alması dikkat çekti. Oda’nın bir önceki seçiminde bıçaklı kavga yaşanmıştı. Mevcut başkan Sadi Eren ile Ramazan Umur’un listelerinin yarıştığı ve Bursa Esnaf Sanatkarları Odaları Birliği (BESOB) Başkanı Arif Tak’ın divan başkanlığını üstlendiği dünkü genel kurul sakin geçti. Güven tazeleyen Sadi Eren, besleme hatlarında daha sık çalışacaklarını söyledi.

MEMNUNİYETSİZLİK YÜKSEK

Genel kurula katılan Burulaş Genel Müdürü Mehmet Kürşat Çapar da, halk otobüsçülerinin taşıdığı yolcu başına para alabileceği sistemin hazırlıklarını bitirdiklerini kaydetti. Elektronik ücret toplama sisteminde değişikliğe gideceklerini açıklayan Çapar, ‘Tüm şoförlere kimlik kartı vereceğiz. Gerekli eğitimleri almış olacaklar. Araçlara yüz tanıma sistemi de koyacağız. Durakları işgal eden araçlara da cezai işlem uygulanmaya başlanacak’ diye konuştu. Çapar, konuşmasında toplu taşımada memnuniyetsizliğin yüzde 60 olduğuna da işaret ederek, esnafa bu oranın düşülmesi çağrısı yaptı. 
 

polis.jpg

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X