Polisi ve itfaiyeyi harekete geçiren çocuk! Anneden pes dedirten açıklama

Bursa’da çarşıya giden ailesi tarafından kilitlendiği evlerinin penceresinden sarkan Suriyeli Amar Hamis (3), itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı. Polisin telefonla ulaşarak bilgi verdiği anne, “Çocuğu komşuya bırakın daha sonra gelip, alacağız” dedi.

Polisi ve itfaiyeyi harekete geçiren çocuk! Anneden pes dedirten açıklama

Olay, Bursa’nın Yıldırım ilçesi Sıracevizler Mahallesi’nde dün yaşandı.

İddiaya göre Suriye uyruklu anne Seno Hamis(30) ile baba Kenno Hamis (33), çocukları Amar Hamis’in üzerine kapıyı kilitleyerek, alıverişe gitti.

Evde yalnız kalan çocuk, bir süre sonra pencereden sarkarak sokağı seyretmeye başladı. Küçük çocuğu fark eden mahalle sakinleri, durumu itfaiye ve polis ekiplerine bildirdi.

164a1a78464bd8b76895a379fe820950.jpg

Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, merdiven yardımıyla evin balkonuna tırmanarak açık olan pencereden içeri girdi. Pencereden sarkan çocuk, itfaiye erleri tarafından evden çıkartılarak, polis ekiplerine teslim edildi.

8baa628092b56fe4c1e1d3e1d0e7a5d9.jpg

“Çocuğu komşuya bırakın daha sonra gelip alacağız”

Polis, anne Seno Hamis’e tercüman aracılığıyla cep telefonundan ulaşarak, bilgi verdi. Anne Hamis de ”Elbise satın almak için çarşıya gittik, çocuğu komşuya bırakın daha sonra gelip alacağız” diyerek yanıt verdi. Küçük çocuk, karakola götürüldü. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X