Polisi yaralayarak direnince…

Bursa’da hakkında kesinleşmiş 11 yıl 8 ay hapis cezası bulunan 29 yaşındaki A.Ş., kendisini yakalamak isteyen polislere bıçakla saldırdı. Polis, bacağından vurarak etkisiz hale getirdiği A.Ş.’ye, ilk müdahaleyi kendisi yaptıktan sonra hastaneye kaldırdı.

Polisi yaralayarak direnince…
Yargıtay tarafından hakkındaki 11 yıl 8 aylık hapis cezası onanan A.Ş., Bursa polisi tarafından aranıyordu. A.Ş.’nin kullandığı otomobili, Kent Meydanı’nda bir otoparka girererken gören polis ekipleri, aracı sıkıştırdı. Yakalanacağını anlayan A.Ş., yanında bulunan bıçakla K.L. adlı polis memurunu boğazından ve elinden yaraladı.
 
Bu arbede sırasında N.D. adlı polis memuru, zanlıyı sol bacağından vurarak etkisiz hale getirdi. Yere yığılan A.Ş.’ye ilk müdahaleyi yine kendisini yaralayan polis memuru yaptı. Kan kaybetmemesi için A.Ş.’nin bacağını kemer ile sıkan polis memurları, çağırdıkları ambulans ile A.Ş.’yi, Bursa Devlet Hastanesi’ne kaldırdı.
 
Olayla ilgili soruşturmaya Cumhuriyet Savcılığı’nca başlandı. Poliste, 77 ayrı suçtan kaydı bulunan A.Ş., hastaneden taburcu edilince kesinleşen hapis cezasının yanı sıra görevli memuru yaralamak suçundan da adliyeye çıkartılacak.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X