Polonya’dan gelin aldı, düğünü Kocayayla’da yaptı

Polonya’dan gelin alan Bursalı damat, düğünü Osman Gazi’nin otağ kurduğu Kocayayla’da yaptı. Nikah şekeri yerineyse çam fidanı dağıttı. 

Polonya’dan gelin aldı, düğünü Kocayayla’da yaptı

Bursalı damat ve Polonyalı gelin sıradışı bir düğüne imza attı.

Keles ilçesinde yaşayan Refik Özdemir, makine mühendisliği okumak için gittiği Polanya’da muhasebecilik yapan Slywia’ya gönlünü kaptırdı.

Uzun yıllar süren aşklarını evlilikle taçlandırmak isteyen Bursalı damat ve Polonyalı gelin, düğünü Türkiye’de yapmaya karar verdi.

iha-20190810aw775991-2.jpg

KOCAYAYLA’DA DÜĞÜN

İkisi de doğa tutkunu olan çift, düğün yeri olarak yaylayı seçti. Keles ilçesinde Osman Gazi’nin otağ kurduğu Kocayayla’yı düğün yeri olarak seçen çift, burada nikahlarını kıyıp düğünlerini yaptı.

iha-20190810aw775991-7.jpg

NİKAH ŞEKERİ YERİNE FİDAN

Dostlarını da yaylaya davet eden genç çift, burada nikahlarını kıyıp, oyun havalarıyla oynadı. Genç çift düğüne gelen misafirlere ise nikah şekeri yerine çam fidanı dağıttı. 

iha-20190810aw775991-8.jpg

“ÇOK FARKLI BİR DÜĞÜN”

İlk defa böyle bir düğüne şahit olduklarını belirten misafirler, “Çok farklı bir düğün oldu. Düğünde nikah şekeri yerine çam fidanı dağıtılması bizi çok mutlu etti. Çifte bir ömür boyu mutluluklar dileriz” dediler. 

iha-20190810aw775991-10.jpg

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X