Pompalı dehşet! Tıraş makinesi verilmeyince…

Bursa’nın Osmangazi İlçesi’nde, gittiği berberde istediği tıraş makinesi verilmeyen bir kişi, daha sonra pompalı tüfekle tekrar gelip işyerine ateş açtı. Saldırıda berberde çalışan 2 kişi ile 1 müşteri yaralandı. Olayı gerçekleştiren ve kamera ile görüntü

Pompalı dehşet! Tıraş makinesi verilmeyince…

Olay, merkez Osmangazi İlçesi Darmstad Mahallesi’nde akşam saatlerinde meydana geldi. İddiaya göre, berbere gelen bir kişi, işyeri sahibi A.İ.’den tıraş makinesini istedi. A.İ.’nin tıraş yaptığını, makineyi veremeyeceğini söylemesi üzerine, kimliği tespit edilemeyen bu kişi berber dükkanından uzaklaştı. Ancak yaklaşık 10 dakika sonra 3 arkadaşı ile birlikte tekrar berbere geldi. Elindeki pompalı tüfekle işyerine ve çevreye ateş açan şüpheli ile 3 arkadaşı olay yerinden kaçtı. Saldırıda berber çalışanları Abdurrahnman S. (15) ile Yusuf S. (18) ve tıraş olan  Rıfat K. (34), vücutlarına isabet eden saçmalarla yaralandı. 3 yaralı ambulanslarla götürüldükleri hastanede tedaviye alındı. 

Bu arada, pompalı saldırı olayı berber dükkanı yakınındaki bir işyeri tarafından görüntülendi. Polis, kamerada görülen şüpheli ve 3 arkadaşını yakalamak için çalışma başlattı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X