‘Portakal’ın faydaları saymakla bitmez’ dedi ve ekledi…

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Konya’da ‘Birileri çıkmış, portakal mıdır, mandalina mıdır, narenciye midir? Sokağa çağırıyor. Haddini bil, haddini. Bilmezsen haddini, bu millet patlatır enseni. ‘ diye seslendiği Fatih Portakal’a Şahan Gökbakar’dan destek geldi.

‘Portakal’ın faydaları saymakla bitmez’ dedi ve ekledi…

Dün Konya’da konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Bay Kemal sokağa çağırıyor. Birileri çıkmış, portakal mıdır, mandalina mıdır, narenciye midir? Sokağa çağırıyor. Haddini bil, haddini. Bilmezsen haddini, bu millet patlatır enseni. Bu milletle dalga geçilmez. Öyle buldun ekranı, ekrandan bu milleti sokağa çağırmak… Sokağa mı çağırıyorsun? İşte buyur. Bu ülkede benim milletimin onuruyla oynanmaz. Hesabı ağır olur.” ifadelerini kullanmıştı.

ŞAHAN GÖKBAKAR’DAN FATİH PORTAKAL’A DESTEK
 

sdf_2030

“PORTAKALIN FAYDALARI SAYMAKLA BİTMEZ”

Sosyal medya hesabından portakal fotoğrafı paylaşan Şahan Gökbakar, “Portakalın faydaları saymakla bitmez…Özellikle su soğuk günlerde bağışıklık sistemimizi kuvvetlendirir ve vücudumuzu mikroplara karşı korur. Zengin bir vitamin kaynağıdır…Keşke ülkemizde daha fazla portakal yetiştirilebilse… Not: Ferda Anil Yarkin in şarkısını küçükken “ah neredeysen he portakal, bunaldım hatta he portakal” diye söylerdim o aklıma geldi” diye yazdı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X