Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu Mustafakemalpaşa’ya geliyor

Ünlü İlahiyatçı Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu, Mustafakemalpaşa Belediyesi’nin katkılarıyla düzenlenecek olan “El-Emin” (S.A.V)  Her Şey Onu Anlamak ve Anlatmak İçin” konulu konferansta Mustafakemalpaşalılarla buluşacak.

Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu Mustafakemalpaşa’ya geliyor

Hatipoğlu, Mustafakemalpaşa Belediyesi’nin kültür ve sosyal etkinlikler kapsamında düzenlediği “El-Emin” (S.A.V)  Her Şey Onu Anlamak ve Anlatmak İçin” adlı konferansa konuşmacı olarak katılacak. 3 Kasım Pazar günü saat 20.00’da İlçe Kapalı Spor Salonu’nda düzenlenecek olan konferansın sunuculuğunu ise sanatçı Ahmet Kemal Bacak üstlenecek.

 “Her Şey O’nu Anmak ve Anlamak İçin” adlı programla ilgili bilgi veren Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Mehmet Kanar “Türkiye’nin yakından tanıdığı isim İlahiyatçı Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu hocamızı Mustafakemalpaşa’da ağırlayacağız. 3 Kasım Pazar günü saat 20.00’da Kapalı Spor Salonu’nda düzenleyeceğimiz söyleşi programımız halkımıza açık ve ücretsiz olacak. Değerli hocamız bu konferansımızda alemlere rahmet olan Peygamber Efendimizin El-Emin sıfatını anlatacak. Bu güzel ve anlamlı konferansımıza tüm halkımız davetlidir” dedi.

prof.-dr.-nihat-hatipoglu-mustafakemalpasa’ya-geliyor-(2).jpg
 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X