Prof. Dr. Yusuf Ulcay’dan Recep Altepe’ye ziyaret

Uludağ Üniversitesi’nde Şubat ayı sonunda yapılacak seçimlerde Rektör Adayı olan Prof. Dr. Yusuf Ulcay, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe’yi makamında ziyaret etti.

Prof. Dr. Yusuf Ulcay’dan Recep Altepe’ye ziyaret

100’ü aşkın akademisyen tarafından oluşturulan “Üniversitede Birlik Platformu” temsilcileri ile birlikte Başkan Altepe ile bir araya gelen Prof. Dr. Yusuf Ulcay, “Hepimizin Rektöru¨, Herkesin Üniversitesi parolasıyla yeni bir vizyon ortaya koyduk. Uludağ Üniversitesi, bir dünya üniversitesi olabilecek potansiyele sahip. Biz de üniversitemizi bu seviyeye çıkarabilecek vizyona, birikime ve ekibe sahibiz. Üniversitemize yeni bir kimlik kazandıracak projelerimizi de hazırladık, önümüzdeki günlerde kamuoyu ile paylaşacağız” dedi.

TEKNOLOJİ ÜRETEN VE TRANSFER EDEN BİR ÜNİVERSİTE

Dinamik, şeffaf ve ortak aklı ilke edinmiş bir yönetim anlayışıyla Uludağ Üniversitesi’nin saygınlığını en üst düzeye taşıyabilmek adına bu göreve talip olduğunu belirten Rektör Adayı Ulcay, “Teknoloji üreten, ileri teknolojiyi kullanan ve transfer eden bir üniversite olmak adına Uludağ Üniversitesi’nin Bursa ile işbirliğini arttıracağız. Bu anlamda kamu ve özel sektör işbirliği noktasında Türkiye’ye örnek çalışmalar yapan Bursa Büyükşehir Belediyemiz ve Sayın Başkanımız Recep Altepe stratejik partnerlerimizin başında olacaktır” şeklinde konuştu.

“ULCAY’I BAŞARILARIYLA TANIYORUZ”

Uludağ Üniversitesi’nin Bursa’nın sembolü olan kurumlardan biri olduğunu vurgulayan Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe ise “Prof. Dr. Sayın Yusuf Ulcay’ı gerek belediyemiz iştiraklerinden Kültür A.Ş.’de gerek Bilim Teknoloji Merkezi’nin kurulmasından bugüne gelmesindeki çalışmalarda, gerekse de akademik ve sosyal hayattaki başarılarıyla yakından tanıyoruz. Kendisine başarılar diliyor, seçimlerde kazananın üniversitemiz olmasını temenni ediyorum” açıklamasını yaptı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X