Protestocu esnafı Bakan Müezzinoğlu sakinleştirdi

Edirne’deki bir açılışta şişedeki benzini üzerine dökerek kendini yakacağını söyleyen esnafı Bakan Müezzinoğlu vazgeçirdi.

Protestocu esnafı Bakan Müezzinoğlu sakinleştirdi

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu’nun katıldığı açılışta, şişedeki benzini üzerine dökerek kendini yakacağını belirten esnafı Bakan Müezzinoğlu sakinleştirdi.

Trakya Üniversitesi İlahiyat Fakültesi temel atma töreni sırasında kürsüde Edirne Valisi Dursun Ali Şahin’in olduğu sırada, protestocu esnaf Şahbaz Şahin, protokele seslenerek zor durumda olduğunu ve  yetkililerin kendini dinlemediğini ileri sürdü.

Trakya Üniversitesi Balkan Yerleşkesi’ndeki Yaşam Merkezi’nde kiracı olduğu ve yönetimin pek çok taahhüdünü yerine getirmediği için zararda olduğunu savunan Şahin, elindeki benzini üzerine dökerek kendini yakacağı tehdidinde bulundu.

Bakan Müezzinoğlu, Şahin’e kendisi ile görüşeceğini ifade etti. Edirne Emniyet Müdürlüğü ekipleri Şahin’in elindeki benzin dolu şişeyi alarak, Şahin’i Bakan Müezzinoğlu’nun yanına götürdü.

Bir süre Bakan Müezzinoğlu’yla protokolde oturan Şahin, sorunlarını da Bakan Müezzinoğlu’na anlatma fırsatı buldu.

Bakan Müezzinoğlu daha sonra fakültenin temel atma töreninde protestocu esnaf Şahin’i de davet ederek, temele harç dökme butonuna beraber bastılar.

Daha sonra Diş Hekimliği Fakültesi açılışına yürüyerek geçen Bakan Müezzinoğlu, Şahin’in sorunlarını da birlikte yürüyerek dinledi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X