Putin gizli aşkı ile evleniyor mu?

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’in kendisinden 31 yaş küçük eski jimnastikçi Alina Kabaeva ile evleneceği iddiası Rus basınının gündeminde.

Putin gizli aşkı ile evleniyor mu?

Putin’in bir röportaj sırasından artık evlenmesi gerektiğini ağzından kaçırması, Rusya lideri ile Kabaeva’nın gizli bir şekilde evleneceği iddialarını güçlendirdi.

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile eski jimnastikçi Alina Kabaeva’nın aşkı yine gündemde. Putin’in 1983 doğumlu Rus-Tatar ritmik jimnastik Olimpiyat şampiyonu Kabaeva’yla gizli bir şekilde evleneceği konuşuluyor.

66 yaşındaki Putin’in bir basın toplantısı esnasında “Beklenildiği gibi bir gün evlenmem gerekiyor” sözleri sonrası evlilik iddiaları Rus basınında yeniden konuşulur oldu.

Lyudmila Putina ile 1983 yılında evlenen ve 2014 yılında boşanan Putin’in bu evlilikten Katerina ve Maria adlarında iki kızı bulunuyor. Özel hayatını gizli tutmaya özen gösteren Rusya liderinin 30’lu yaşlarında olduğu bilinen kızları da göz önüne çıkmıyor. Dolayısıyla Putin’in ikinci evliliğini de gizlice yapacağı düşünülüyor.

Eski jimnastikçi Alina Kabaeva ile aşk yaşadığı iddia edilen Putin’in resmi sözcüsü de Rusya liderinin yeniden evlenebileceğine dair ipucu niteliğinde açıklama yaptı.

Sözcü Peskov, Devlet Başkanı’nın resmi görevinin medeni halinden etkilenmeyeceğini belirterek, Putin’in özel hayatıyla ilgili konuşma hakkına sahip olmadığını ifade etti.

Putin’e evlenip evlenmeyeceğini sorma hakkının olmadığını söyleyen Peskov, “Evli olsun veya olmasın, başkanlık görevlerini hiçbir şekilde etkilemez” dedi.

a1-006.jpg

PUTİN İLE GİZLİCE EVLENDİĞİ İDDİASI

Kendisinden 31 yaş küçük sevgilisiyle uzun zamandır birlikte olan Putin’in Kabaeva ile olan ilişkisi dönem dönem Rus basınında konuşuluyor. Vladimir Putin ile Anna Kabaeva’nın gizlice evlendiği bile söyleniyor.

Putin’in, 2014’te 31 yıllık eşinden, şu an milletvekili olan Alina Kabaeva için boşandığı konuşuluyor. Dedikoduların en büyüğü ise Kabaeva’nın Putin’den iki çocuk sahibi olduğu.

MEDYA ŞİRKETİNDE YÖNETİCİ

Milletvekilliği de yapan Kabaeva, Putin’in yakın arkadaşına ait olduğu bilinen ülkenin en büyük medya şirketinde yönetici olarak çalışıyor. 

MÜSLÜMAN BİR TATAR

Özbekistan doğumlu 35 yaşındaki Alina Kabaeva’nın babası Müslüman bir Tatar.

2000 Olimpiyatları’nda bronz madalya kazanmasından sonra Kabaeva ve Putin’in arasındaki ilişki arkadaşlıktan öteye geçti.

PUTİN’İN PARTİSİNDEN VEKİL SEÇİLDİ

Rusya’nın en güzel kadınlarından biri olarak gösterilen Alina Kabaeva, Rus Parlamentosu’nun alt kanadı Duma’ya, liderliğini Putin’in yaptığı Birleşik Rusya Partisi’nin vekili olarak girmişti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X