Quality Management Ödülü yine Hilton Bursa’nın

Hilton Bursa 2013 yılında kazandığı Quality Management ödülünün bu yıl da sahibi oldu. İkinci kez Bursa’nın en iyi yönetilen şehir oteli seçilen Hilton Bursa ödüllerine bir yenisini daha ekledi.

Quality Management Ödülü yine Hilton Bursa’nın

Konuklarına lüksü ve konforu kaliteli hizmet anlayışıyla sunan Hilton Bursa şehrin kültürel mekanlarına,  ticaret ve endüstri bölgelerine kolaylıkla ulaşılabilecek konumuyla kısa sürede Bursa’nın parlayan yıldızı oldu.

Turizm endüstrisinde kaliteyi yönetmenin önemini vurgulamak amacıyla düzenlenen “Quality Management” ödülü, 30 bin dolayındaki turizm profesyonellerinin, POYD üyelerinin ve turizm yatırımcılarının oylarıyla değerlendirildi. Online oylama sonrasında oluşan nihai adaylar POYD üyelerince son kez oylanarak ödüllerin sahipleri belirlendi. Bu sonuçla Hilton Bursa’nın otel yönetimindeki başarısı Bursa ve Türkiye için bir kez daha kanıtlanmış oldu.

İş konaklamaları, tatil olanakları, unutulmaz düğünleri, keyifli partileri, en özel akşam yemekleri ve lezzetli brunchları ile misafirlerine kusursuz hizmet veren otel, Osmanlı’nın zengin tarihsel mirasını yansıtan çarpıcı iç mekanlarıyla da dikkat çekiyor. Hilton Bursa, tasarımıyla büyüleyen 12 adet suiti ile birlikte 187 misafir odasında Hilton konforunu eksiksiz yaşatıyor.

Profesyonel Otel Yöneticileri Derneği (POYD) tarafından ikinci kez verilen ‘’Quality Management’’ ödülü, otel yönetiminin başarısının yanında, turizm profesyonellerinin görüşlerini yansıtması açısından da oldukça önemli… Değerlendirmeye alınan tüm şehir otelleri arasından seçilen Hilton Bursa Convention Center&Spa ‘’Bursa’nın En İyi Yönetilen Şehir Oteli’’ unvanını alarak prestijli konumunu pekiştirmiş oldu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X