Raftingde feci son

Muğla’nın Dalaman İlçesi’nde, Dalaman Çayı’nda rafting yapan 38 yaşındaki matematik öğretmeni Harun Kan botun devrilmesiyle sürüklendiği çayda boğularak hayatını kaybetti.

Raftingde feci son

Olay, saat 15.00 sıralarında Dalaman Çayı Kanyonu’nda meydana geldi. Dalaman Çayı Kanyonu’nda rafting yapan Harun Kan ve arkadaşlarının bulunduğu bot suyun aşırı dalgalı olması nedeniyle devrildi.

Arkadaşları ve rafting kılavuzları kıyıya çıkmayı başarırken Kan, akıntılı suda başını kayaya çarparak sürüklendi. Yaklaşık 500 metre sürüklenen Kan, kılavuzlar tarafından kıyıya çıkarıldı.

Durumun bildirilmesiyle olay yerine gelen sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde Kan’ın hayatını kaybettiği belirlendi. Evli ve bir çocuk babası olan Kan’ın cenazesi savcının incelemesinin ardından Dalaman Devlet Hastanesi Morgu’na kaldırıldı.

Öte yandan bölgede yapılacak rafting turları iptal edilirken, rafting görevlilerinin ihmalinin olup olmadığı araştırılıyor. Jandarmanın olayla ilgili başlattığı soruşturma sürüyor.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X