Rahat kazandılar: 67-45

Büyükşehir Belediyespor, evinde Açı Koleji’ni farklı mağlup etti ve Kadınlar Basketbol Ligi’ndeki 16. maçında 9. galibiyetini aldı.

Rahat kazandılar: 67-45

Türkiye Basketbol Ligi’nde mücadele eden Büyükşehir Belediyespor, evinde Açı Koleji’ni 67-45 mağlup etti. Şahin Başol Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmada etkili bir oyun sergileyen Bursa ekibi, galibiyete ulaşmayı bildi. Karşılaşmada rakibi karşısında ilk çeyreği 17-11 önde tamamlayan yeşil beyazlılar, farkı açarken rakibine de kolay sayı şansı tanımadı. Karşılaşmanın ilkyarısını da 29-18 önde tamamlayan Büyükşehir Belediyespor, etkili oyununu ikinci yarıda da sürdürdü.

ÜSTÜN OYNADI

Rakibini durdurmayı bilen, hücumda da etkili gözüken yeşil beyazlılar, ikinci devrede farkı iyice açtı. Zorlanmadığı karşılaşmanın son çeyreğine 46-32 üstün giren Bursa ekibi, sayı üretmekte sıkıntı yaşamadığı son çeyreğin ardından mücadeleden 67-45 galip ayrıldı. Büyükşehir Belediyespor, bu sonuçla ligdeki 16. maçında 9. galibiyetini aldı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X