‘Rat İn vivo- İn vitro Hastalık Modelleri Kursu’ yüksek katılımla gerçekleşti

Üreme Biyolojisinde Uygulamalı Rat İn vivo- İn vitro Hastalık Modelleri Kursu’ 02-03 Kasım 2019 tarihlerinde BUÜ Görükle kampüsünde yüksek katılımla gerçekleşti.

‘Rat İn vivo- İn vitro Hastalık Modelleri Kursu’ yüksek katılımla gerçekleşti

Bursa Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi ve Üreme Sağlığı ve İnfertilite (TSRM) Derneğinin destekleri, Tıp Fakültesi Histoloji ve Embriyoloji AD ile Kadın Hastalıkları ve Doğum AD’nın işbirliğiyle gerçekleştirilen ‘Üreme Biyolojisinde Uygulamalı Rat İn vivo- İn vitro Hastalıkları Kursu’ 02-03 Kasım 2019 tarihlerinde BUÜ Görükle kampüsünde yüksek katılımla gerçekleşti. Kursun kuramsal bölümü 02 Kasım 2019 tarihinde Prof.Dr.M.Mete CENGİZ Kültür Merkezinde, uygulama bölümü Tıp Fakültesi Histoloji ve Embriyoloji Araştırma Laboratuvarlarında yapıldı.

Bir araştırma üniversitesi olan kurumumuzda gerçekleştirdiğimiz hastalık modeli oluşturma kursu, ülkemizde multidisipliner çalışmalara öncülük edecek nitelikte, klinik ve preklinik disiplinlerin birarada organize ettiği ilk kurstur. Benzer eğitimleri almak için yurtdışında gerçekleştirilen organizasyonların arayışında olan, Üreme Biyolojisi  ve İnfertilite alanında çalışan değerli meslektaşlarımıza akademik çalışmalarında yol gösterici olması temel amacımızdır.

Doç.Dr.Berrin Avcı (Kurs Yürütücüsü)

BUÜTF Histoloji ve Embriyoloji AD Öğretim Üyesi

BUÜTF Kadın Hastalıkları ve Doğum AD Üremeye Yardımcı Tedavi Merkezi Laboratuvarları Sorumlusu

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X