Referans Grup Catering’e BTSO’dan tam not…

Referans Grup Catering’in Nilüfer Organize Sanayi Bölgesi’ndeki yeni fabrikasını gezen BTSO Başkanı İbrahim Burkay, beraberindekilerle firmanın ortakları Yunus Yarar ve Salim Usta’yı kutladı.

Referans Grup Catering’e BTSO’dan tam not…

BTSO Başkanı İbrahim Burkay, BTSO Meclis başkanı Ali Uğur, BTSO Meclis Başkanı Vekili Murat Beyazıt ve BTSO Divan Katibi Hakan Batmaz, Referans Grup Catering’i ziyaret etti.

Nilüfer Organize Sanayi Bölgesi’nde dev tesiste konuklarını ağırlayan firmanın ortakları Yusuf Yarar ve Salim Usta, Referans Grup Catering’in çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Ziyarette kendileri için hazırlanan özel lezzetlerden tatmayı da ihmal etmeyen BTSO heyeti, tesise tam not verdi.

SANAYİNİN MOTİVASYONUNU YÜKSELTİYORLAR

Ziyaret sonunda firma ortakları Yusuf Yarar ve Salim Usta’yı gönülden tebrik eden BTSO Başkanı İbrahim Burkay, hazır yemek sektörünün sanayideki önemli rolüne dikkat çekti.

Burkay, “Bursa’da çok emek vererek bu noktalara getirdikleri önemli bir kurum. Bu anlamda kendilerini tebrik ediyorum. Sanayinin en yoğun olduğu kentlerin başında Bursa geliyor. Çalışma hayatının içinde yemek sektörü çok önemli. Bu anlamda hem kalitesiyle hem de vermiş oldukları üstün servisle Bursa sanayisinin de bir anlamda motviasyonunu yükselten bir firma” ifadelerini kullandı.

Yusuf Yarar ve Salim Usta da ziyaretlerinden dolayı Başkan Burkay ve beraberindekilere şükranlarını sundu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X