Restoran cinayeti sanığı tutuklandı

Bursa’nın Gemlik ilçesinde, yemek yedikleri restorandan çıkan 31 yaşındaki Melek Karataş’ı bıçaklayarak öldüren, 32 yaşındaki Faruk E.’yi de yaralayan 27 yaşındaki Osman Yılmaz tutuklandı.

Restoran cinayeti sanığı tutuklandı
Gemlik’in Küçük Kumla Mahallesi’nde, 17 Ekim Cuma gecesi, kaportacılık yapan evli ve bir çocuk babası Faruk E., eşinden boşanan Melek Karataş ile içkili bir restorana giderek yemek yedi. Hesabı ödedikten sonra restorandan çıkan Karataş ile Faruk E., belirlenemeyen bir nedenle tartıştıkları Osman Yılmaz tarafından bıçaklandı.

Melek Karataş ile Faruk E. çağrılan ambulanslar ile Gemlik Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Göğsünden çok sayıda bıçak darbesi alan Melek Karataş kurtarılamazken, sırtından yaralanan Faruk E. ise ameliyata alındı. Ameliyat sonrası Faruk E.’nin durumunun iyi olduğu öğrenildi. Olaydan sonra kaçan Osman Yılmaz, Gemlik Emniyet Müdürlüğü Asayiş Bürosu ekiplerince Kumla’daki bir zeytinlikte gizlenirken yakalandı.

 
Susma hakkını kullandığını söyleyerek ifade vermeyen Osman Y. çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X